GODTANNA LIERSKOGEN

Vi tar vare på smilet ditt

Hva møter deg?

Godtanna Lierskogen er en veletablert klinikk, med solid forankring i nærområdet. De siste årene har klinikken gjennomgått flere oppgraderinger, og alt utstyr er moderne og oppdatert. Klinikkeier Kristina Schumacher Walberg overtok klinikken høsten 2018, da tidligere eier Yngve Haugstvedt gikk av med pensjon. Teamet vårt består i dag av flinke medarbeidere med mange års erfaring, to tannleger, en tannpleier og to sekretærer. Vi er jevnlig på kurs, og holder oss faglig oppdatert. Du skal være trygg på at du møtes med kompetanse, faglig kvalitet og empati hos oss. 

Kristina Schumacher Walberg

Tannlege

Kristina er utdannet allmenntannlege ved Universitetet i Oslo. Hun har vært ved klinikken siden 2017, og er i dag eier og daglig leder av Godtanna Lierskogen. Hun er allsidig, har en forkjærlighet for protetikk, er flink og tålmodig med mennesker, og et trygt valg for tilvenning og tilrettelegging for pasienter som sliter med tannbehandlingsangst. Kristina er tilstede på klinikken mandag til fredag.


Caroline Schie

Tannlege

Caroline er utdannet allmenntannlege fra Universitetet i Oslo. Hun har jobbet ved klinikken siden høsten 2018, og har behandlingstid onsdager og torsdager. Caroline er en allsidig tannlege, og tar blant annet mye av rotfyllingsbehandlingene ved klinikken. Ellers er hun trygg, engasjert i pasientene, og faglig sterk. 


Camilla Wesenlund

Tannpleier

Camilla er utdannet tannpleier fra Bergen. Hun har jobbet ved Godtanna Lierskogen siden 2014, og tidligere ved klinikken Godtanna Gol. Camilla er svært godt likt av pasientene, med sin erfaring, trygghet og joviale utstråling. Hun tar seg av årskontroller, rens og tannkjøttbehandling. 


Hanne Nyborg Svanemyr og Cecilie Abildgaard Lehre

Sekretærer

Hanne og Cecilie er selve sjela i klinikken, og det er disse sjarmerende damene som møter deg i skranken, og på telefonen når du ringer. De har begge mange års erfaring som sekretærer innen helsefaget, og har vært ved klinikken i en årrekke.